Solvus, a GREAT Place to Work!

Sinds 2013 zijn we binnen USG People gestart met een online medewerkers tevredenheids-onderzoek, dat door Great Place to Work® wordt uitgevoerd.  Voor de tweede keer nam Solvus, als organisatie met <500 medewerkers deel.

Wat definieert dan zo’n een Great Place to Work® :
Volgens de organisatie is dat een bedrijf waar je ’de mensen waarmee je werkt vertrouwt, trots bent op wat je doet, en plezier hebt met de mensen waarmee je werkt’.

Na een fantastische start vorig jaar, waar we als nieuwkomer maar liefst de 8e plaats behaalden, was gisterenavond natuurlijk extra spannend!

Dit jaar zijn we trots jullie aan te kondigen dat we opnieuw op de 8e plaats zijn geëindigd en zo onze titel van Great Place to Work behouden!

Voor ons is deze nominatie een fantastische erkenning, want niet alleen cijfers en resultaten bewijzen dat je goed bezig bent. Hoe tevreden collega’s zijn is het beste bewijs dat we de juiste koers varen, dat medewerkers vertrouwen hebben in het bedrijf en dat ze elke dag er met volle goesting in vliegen.

Want dat is Solvus : een plaats waar we allen het ondernemerschap hebben over onze eigen functie, vol kansen en mogelijkheden en waar successen gevierd worden!

Kort samengevat, een Great Place To Work, dat zijn wij allemaal!
Fier op wie we zijn, wat we doen en de schitterende resultaten die we behalen!