USG Public-Sourcing gegund voor het inhuren van ICT profielen!

We zijn verheugd jullie te mogen aankondigen dat de raamovereenkomst voor het inhuren van ICT profielen 2018-2022 aan USG Public-Sourcing gegund werd.

We verwijzen hierbij naar de communicatie op de website van de Vlaamse overheid.

De hernieuwing van het contract toont aan dat onze oplossingen nog steeds als leidend in de publieke sector beschouwd worden, echter blijven we natuurlijk niet stilstaan en streven we er naar om onze dienstverlening continu te blijven verbeteren en aan jullie behoeften te blijven aanpassen.

Op donderdag 28/6 van 10 tot 12u, nodigen USG Public-Sourcing en het Facilitair Bedrijf jullie uit op een infosessie in verband met de modaliteiten van dit contract. Graag inschrijven door HIER te klikken.

We kijken er naar uit onze samenwerking met jullie verder te zetten en uit te breiden. Indien jullie nog geen gebruiker zijn van deze oplossing dan heten we jullie uiteraard van harte welkom. Neem gerust contact op indien u meer informatie wenst.

Praktisch

Wanneer: 28/06/2018 van 10u00 tot 12u00
Waar: Herman Teirlinck gebouw – Havenlaan 86-88 Brussel – Auditorium Toots Tielemans
Wat: Infosessie ‘Raamovereenkomst inhuren ICT profielen 2018-2022’

Contact

Indien u meer informatie wenst, mag u altijd contact opnemen met Veerle Souffreau (veerle.souffreau@public-sourcing.be) of via info@public-sourcing.be.

Officiële communicatie

Op 4 mei 2018 heeft de Vlaamse Regering de gunning van de opdracht “Technische Ondersteuning door ICT-Profielen” (Opdracht nr. 2017/HFB/OP/33672) aan de ICT-dienstverlener USG Public Sourcing goedgekeurd. Deze raamovereenkomst laat entiteiten toe om tijdelijk ICT-profielen in te schakelen voor de uitvoering van concrete projecten en ICT-opdrachten. Het gaat hierbij om projectleiders, softwareontwikkelaars, technici, … kortom ICT-medewerkers met gespecialiseerde expertise.

Het contract werd, na het aflopen van de wettelijke wachttermijn, gesloten op 25 mei. Dit is ook de start van het implementatieproject. Dit project heeft als doel om, in overeenstemming met de voorwaarden van de raamovereenkomst en de goedgekeurde offerte, de ICT-dienstverlening volledig operationeel maken.
De effectieve aanvangsdatum van het raamcontract werd vastgelegd op 1 september 2018. Vanaf deze datum zal het mogelijk zijn om bestellingen te plaatsten volgens de modaliteiten van dit nieuwe raamcontract.