Terug naar het overzicht

Career Mobility

Van inplacement tot outplacement

Door het verlagen van uw kosten en het verhogen van uw efficiëntie, voorziet Solvus uw bedrijf in positieve transformatie. Onze oplossingen richten zich op het veerkrachtiger, sterker en flexibeler maken van de belangrijkste assets binnen uw HR-value chain, namelijk uw medewerkers.

Loopbanen van medewerkers worden steeds dynamischer: de zoektocht naar nieuwe uitdagingen vormen een intensieve opdracht die u samen met de professionele begeleiding van Solvus op een positieve manier vorm geeft.

Vanuit onze expertise in career mobility gaat Solvus samen met u op zoek naar het gepaste antwoord op uw behoeften. Hierbij bewaart Solvus steeds de balans tussen persoonlijke verlangens, menselijk potentieel en wettelijke verplichtingen.

Career mobility in ruimer perspectief

Career mobility is geen uni-dimensionaal verhaal. Vanuit onze bredere expertisedomeinen en inbedding in een intern en extern ecosysteem zijn we in staat modulaire oplossingen te formuleren.

Zo gaan veranderingen vaak gepaard met de nood aan bijkomende opleidingen, training en talent development. Via een geïntegreerde aanpak gaat Solvus met aanvullende diensten op zoek naar de passende oplossing. Dit wordt eveneens versterkt door onze partnerships met sterke merken zoals Syntra en Kluwer voor opleidingen.

In elk traject werkt Solvus met een 3 lagen coaching model, waarbij steeds geanalyseerd wordt wat er nu reeds gedaan wordt, hoe we dit kunnen herkaderen, en hoe transformatie gerealiseerd kan worden. Zo creëren we meerwaarde in kennis, discipline, structuur, motivatie, veerkracht en doorzettingsvermogen.

Complete dienstverlening naar bedrijven en particulieren

career-mobility

Voor werkgevers

Outplacement

Efficiënte plannings- en rapportagetools zorgen ervoor dat u controle en inzicht bewaart over het hele proces. Onze dienstverlening werd bekroond met het Qfor-label en het Certo-label.

Interne mobiliteit

De juiste persoon op de juiste plaats leidt tot een hogere jobtevredenheid, én versterkt de productiviteit. Via interne mobiliteit Geeft Solvus invulling aan openstaande vacatures via huidige werknemers.

Inplacement

Het verdwijnen van jobs en de nood aan nieuwe profielen gaat niet noodzakelijk gepaard met ontslagen en/of rekrutering. Solvus plaatst het individu en diens achterliggende competenties centraal en houdt zo kostbare knowhow in het bedrijf.

Onze sterktes

• Ervaren coaches met senior profielen.
• 360°-aanpak door geïntegreerd aanbod.
• Modulaire geïndividualiseerde dienstverlening.
• Nationale spreiding in meer dan 100 kantoren.
• Een vast aanspreekpunt doorheen het hele traject.
• Bewezen methodiek waarin het individu centraal staat.
• Kandidaten kunnen van 08.00h tot 20.00h bij ons terecht en kunnen steeds een afspraak boeken voor de volgende dag.

Voor particulieren

Trajectbegeleiding

De zoektocht naar een (andere) job is niet steeds even eenvoudig. Via trajectbegeleiding helpen we mensen die momenteel werkzoekend zijn in hun zoektocht naar een nieuwe professionele uitdaging. Deze projecten worden medegefinancierd door het ESF en de Vlaamse Overheid.

Voor meer info rond trajectbegeleiding, klik hier

Voor een afspraak of vragen, contacteer ons via trajectbegeleiding@solvus.be

Contacteer ons

Enkele vacatures

Team Coach

Start People
Publicatiedatum: 07.08.2019
1 medewerkers gezocht

HR Business Partner

NN Insurance & NN Insurance Services Belgium
Publicatiedatum: 23.10.2019
1 medewerkers gezocht