Loopbaanbegeleiding

banner_loopbaancheques_2016

Toe aan een carrièreswitch of een nieuwe stap in jouw loopbaan? Loopbaanbegeleiding van Solvus, via de VDAB loopbaancheques, geeft je de mogelijkheid om samen met jouw loopbaancoach op zoek te gaan naar een realistisch antwoord, getoetst aan de mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt en passend binnen jouw competenties.

SOLVUS LOOPBAANBEGELEIDING

Loopbaanbegeleiding bij Solvus

Waarom zou je kiezen voor loopbaanbegeleiding bij Solvus? Onze jarenlange expertise in HR is alvast één reden om voor ons te gaan. Verder bieden onze loopbaancoaches jou een persoonlijke en effectieve aanpak en met meer dan 50 kantoren in Vlaanderen en Brussel vind je bij Solvus altijd loopbaanbegeleiding in jouw regio.

Aanpak

  • Je loopbaancoach denkt met je mee over jouw specifieke behoeftes en biedt je een modulaire, op maat gemaakte coaching aan: Wat zijn je sterktes? Wat wil je? Hoe kan je dit bereiken?
  • Tijdens de loopbaanbegeleiding werken we met een handboek. Dit handboek werd ontwikkeld voor iedereen die begaan is met zijn/haar carrière en biedt je de noodzakelijke inzichten, praktische oefeningen en tools die je op weg zullen helpen naar je nieuwe carrière.
  • Tijdens de laatste sessie zal je een actieplan opmaken dat je de moed geeft om de sprong te wagen en je dromen waar te maken.

Sterktes

  • Bij ons vind je gepassioneerde loopbaancoaches met meer dan 10 jaar ervaring in HR, met een ondernemersachtergrond en arbeidsmarktkennis in alle sectoren en in jouw regio.
  • Een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak op maat van jouw loopbaanvraag.
  • Expertise in: (re)oriëntatie, groei, sollicitatietraining, testings, stress- en conflicthantering, work-life balance, werkgeluk, ondernemen, eindeloopbaan, 45+.
  • Bewezen methodologie met focus op jou als individu.
  • Dankzij ons uitgebreid kantorennetwerk bieden we loopbaanbegeleiding bij jou in de buurt: aanwezigheid in meer dan 50 kantoren.
  • Onze loopbaancoaches zijn zowel tijdens als na de kantooruren beschikbaar. Lukt het je niet om tot één van onze locaties te komen, dan is het zelfs mogelijk om een loopbaanbegeleiding via e-coaching te volgen.
  • Eén aanspreekpunt gedurende het hele proces.

We starten steeds met een eerste, vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leer je je loopbaancoach kennen, krijg je alle nodige informatie over de praktische werking van loopbaanbegeleiding en wordt je loopbaanvraag besproken.

Voor loopbaanbegeleiding in jouw buurt zonder wachtlijst: bel gratis 0800 16 800 of bezorg ons je contactgegevens via het contactformulier.

Contactformulier

Meer info over loopbaanbegeleiding bij Solvus

logo_loopbaancheques (1) (1)