Onze strategische sectoren


We leveren onze modulaire Total Talent Management oplossingen in alle sectoren.
Staat uw sector er hieronder niet tussen? Geen probleem, ook u kan bij ons terecht om talent te vinden, te beheren en te ontwikkelen.

Omdat onze oplossingen sterk vertegenwoordigd zijn in een aantal specifieke industrieën, hebben we enkele strategische sectoren gedefinieerd. Hier hebben we, door onze schaal, de kwaliteit en diepgang van onze diensten naar een nog hogere niveau gebracht, zodat we volledig kunnen inspelen op de specifieke noden van deze sectoren, zowel vandaag als morgen. Op deze manier kunnen we een ongeëvenaarde service bieden aan onze klanten.

Overheid en Publieke sector

Overheid en Publieke sector


Bij Solvus begrijpen we dat het simpelweg kopiëren van succesverhalen in de private sector niet zomaar werkt in de publieke sector. Door een strenge regelgeving, verplichte processen en de wetgeving op overheidsopdrachten is het niet eenvoudig om specifieke talenten in te schakelen.

Vanuit ons dochtermerk Public-Sourcing, zijn we marktleider in het leveren van compliant talent oplossingen aan de overheid en de publieke sector.

Ga naar Public-Sourcing

Financiële sector

Financiële sector


De financiële sector staat voor een enorme uitdaging door de veranderende verwachtingen van klanten, verdere digitalisering van de sector, veranderende regelgeving en globale macro-economische uitdagingen.

Deze omschakelingen in de sector zorgen voor ongeziene veranderingen binnen de HR-noden van de organisaties. 

Met onze modulaire Total Talent Management oplossing zorgen wij bij Solvus voor een efficiënt proces waarmee we u op flexibele en schaalbare wijze de juiste talenten aanbieden.

Hierdoor verhogen we de transparantie, innovativiteit en kwaliteit, terwijl we de kost verlagen.

Farmaceutische sector

Farmaceutische sector


Door de nood aan diverse en vaak complexe profielen die nodig zijn in de farmaceutische sector, is het essentieel om een HR-structuur te hebben die snel kan schakelen om de juiste specialisaties binnen te halen. Ook is het belangrijk dat deze profielen op een uniforme en correcte manier gescreend worden.

Bij Solvus zijn we gespecialiseerd in het opzetten van innovatieve, maar steeds compliant programma’s die u met al uw talentnoden kunnen helpen.