Sales performance

Solvus is partner van de Miller Heiman Group

millerheimangroup-logo

Meer verkopen en een betere service leveren zou een implementatie van procedures moeten zijn die het hele bedrijf raken en geen trainingsoefening.

U weet zoals geen ander dat B2B selling niet meer is zoals het vroeger was. Meer details door te lopen, meer kopers in het proces en klanten die nog meer verwachten van hun partners. Voorbereiding en een consequente aanpak zijn meer dan ooit de vereisten om de verkoop rond te krijgen en zo een langdurige relatie op te bouwen. Het doel is om de klant te bereiken en zin te geven om bij u te kopen, en dit voor een langere periode.
Daarom zijn wij onze business heroverwogen, zoals u de uwe heroverwogen hebt. Dus, in plaats van enkel de beste opleiding op de markt te bieden voor uw verkopers en service teams, hebben wij ons opleidingsaanbod uitgebreid en nieuwe oplossingen ontwikkeld. Wij noemen het de ‘Be Ready oplossingen’ en dit zijn ongetwijfeld de meest uitgebreide en complete oplossingen op de markt. Omdat we willen dat uw medewerkers klaar zijn om te verkopen en een betere service te bieden. Maar het is niet enkel een opleiding, het is ook een implementatie van procedures die het hele bedrijf raken.

MHG

Als u de beste wil zijn in wat u doet, dan moet u er eerst in geloven.

We zijn ervan overtuigd dat gegevens u niet enkel intelligenter maken, gegevens helpen u ook te winnen. Dat is de reden waarom Miller Heiman Group constant gegevensonderzoek doet om ons allen intelligenter te maken.
Onze President & CEO, Byron Matthews, heeft onlangs enkele resultaten van dit onderzoek gedeeld tijdens onze wereldwijde conferenties die in Sydney, Singapore en Chicago gehouden werden.

Wil u hier meer over weten?

Contacteer ons