Deze projecten worden medegefinancierd door volgende partners:

      

Trajectbegeleiding


Volg je trajectbegeleiding? Onze enthousiaste en ervaren coaches staan te trappelen om je de komende maanden te helpen in je zoektocht naar een nieuwe job! 

Al onze Trajectbegeleidingen zijn 100% op maat gemaakt en zijn actiegericht. Al de kennis die je tijdens het traject krijgt, wordt dan ook omgezet in de praktijk!

Onze coaches zijn ervaren experts met een passie om mensen te doen groeien. Allen hebben ze arbeidsmarktkennis en een ruime ervaring op vlak van recruitment, coaching en begeleiding naar werk.

Meer dan 80% van de mensen die via Solvus Trajectbegeleiding volgden hadden na verloop van het traject een nieuwe job gevonden.

Hoe verloopt trajectbegeleiding?

1
Intakegesprek
2
Traject
3
Nazorg

Jouw traject

Het intakegesprek

Je eerste afspraak bij ons is een kennismakingsgesprek langs beide kanten: wie we zijn, wat we doen en hoe we jou kunnen helpen, maar ook leren we jou graag beter kennen. Wie je bent, wat je zoekt, en wat je nodig hebt om een duurzame job te vinden, wordt de leidraad in de begeleiding die vanaf dan start. De duurtijd van dit gesprek is +/-60-90min.

Breng je meest recente CV en een motivatiebrief mee naar het intakegesprek, zo kunnen we meteen aan de slag!

Je traject

Tijdens gespreksmomenten met je trajectbegeleider en jobhunter wordt er samen met jou gekeken hoe je je zoektocht naar een job nog effectiever kan aanpakken, wat je hiervoor nodig hebt en hoe we eventuele drempels kunnen overwinnen. Alles wat je nodig hebt om een job te vinden, zoals sollicitatie-vaardigheden, arbeidsmarktkennis, … komt aan bod.

Nazorg

Ga je aan de slag? Top, doel bereikt! Maar we laten je niet meteen los. Tijdens je tewerkstelling blijven we je graag ondersteunen. We houden regelmatig contact en zorgen voor extra ondersteuning indien je hier nood aan hebt.