Loading...

Over ons

WIE IS SOLVUS?

Solvus is dé Belgische specialist in Total Talent Management en structurele HR-oplossingen als: Recruitment Process Outsourcing (RPO), Managed Service Provider (MSP), Assessment & Development Centers, in- en outplacement en coaching.

Het is onze visie om vanuit onze pioniersrol in Total Talent Management erkend te worden als dé Total Talent Management expert op de Belgische markt.

Als HR-bedrijf beïnvloeden we dagelijks het professionele leven van onze kandidaten, coachees en klanten. Daarom zetten we enorm in op de kwaliteit en belevenis van onze dienstverlening. In 2022 hebben we over al onze activiteiten heen meer dan 15.000 mensen geïmpacteerd, een cijfer waar we enorm trots op zijn.

Missie

Het is onze missie om door een combinatie van expertise, processen en technologie strategische, modulaire en schaalbare HR-oplossingen te voorzien. Zo stellen we onze klanten in staat om op hun eigen corebusiness te focussen en een positieve verandering binnen hun organisatie te werk te stellen.

Visie

Vanuit onze pioniersrol in Total Talent Management is het onze visie om de organisatie te worden die Total Talent Management introduceert aan de lokale beslissingsnemers van de Belgische markt en hiervoor erkend te worden.

ONZE WAARDEN

In alles wat we doen staan onze waarden centraal.

Proactief

Door middel van continue kritische denkoefeningen maken we beredeneerde keuzes. Vooraf leggen we paden uit om te anticiperen op nieuwe innovaties en onverwachte gebeurtenissen. Op die manier zijn we niet uit ons lood te slaan.

Pro Active
Accountable

Verantwoordelijk

Met opgeheven hoofd staan we te allen tijde met ons volle geweten in voor ons werk. Verantwoordelijkheid nemen is vanzelfsprekend en doen we met gemak. Waarom? Omdat we kunnen garanderen dat we elke stap zetten vanuit een actieve betrokkenheid, doordachtheid, creativiteit en zorgvuldigheid. Steeds streven wij naar het best mogelijke resultaat en stimuleren we elkaar tot goede prestaties. Op die manier streven we continu een kwaliteitsnorm na en behalen we die ook.

Optimisme

Het woord ‘doemdenken’ staat niet in ons woordenboek geschreven. Voor ‘succes’ hebben we 100 synoniemen. Door onze optimistische instelling zien we overal kansen, werken we oplossingsgericht en zijn we weerbaar tegen eventuele hindernissen. Dat betekent niet dat we conflicten vermijden. Integendeel, we zien dit juist als leerkansen die ons sterker maken voor de toekomst. We reflecteren, trekken lessen uit probleemsituaties en bewandelen zo een pad van onophoudelijke verbetering en optimalisering.

Optimism 5
Professional 1

Professionaliteit

Professioneel werken is bijna een vanzelfsprekendheid in ons werk, maar zeker het vernoemen waard. Onze medewerkers doen hun werk met de nodige deskundigheid, kwaliteit en trots. We bekijken iedere situatie afzonderlijk, zijn kritisch, creatief en passen onze werkmethoden aan. Ondertussen zorgen we voor een transparante en open communicatie met de betrokken partijen. De kwaliteit van ons werk dragen we hoog in het vaandel.

Co-creatie

Complexe vraagstukken oplossen en veranderingen realiseren doe je niet alleen. De combinatie van de talenten van onze medewerkers samen met ingenieuze samenwerkingen met klanten en partners resulteren in een dynamisch en inspirerend proces en krachtige resultaten.

Co Creation

TOTAL TALENT MANAGEMENT

We vertalen Total Talent Management als volgt: een modulaire “Build”, “Buy” en “Borrow” methodologie, waarbij we klanten respectievelijk helpen om talenten binnen bedrijven op te leiden, vast aan te werven en/of tijdelijk in te huren.

Binnen de "Build" methodologie helpen we bedrijven om het huidige beschikbare talent binnen hun organisatie optimaal in te zetten. Met onze assessment en development centers brengen we de competenties van medewerkers in kaart en maken we interne mobiliteit mogelijk.

Hiernaast bieden we ook “Buy”-oplossingen, waarbij we organisaties helpen om vast talent aan te trekken. Solvus onderscheidt zich hier van andere werving- en selectiekantoren door in te zetten op het structureel overnemen van aanwervingsactiviteiten door het gebruik van “Recruitment Process outsourcing” (RPO) oplossingen.

Solvus – samen met haar dochtermerk Public-Sourcing – marktleider in Managed Service Provider (MSP) oplossingen in België. Hier linken we bedrijven op een structurele, open en neutrale manier met flexibel talent op de Belgische markt. Dit kunnen zowel staffing bedrijven als freelancers zijn.

Door in te zetten op al deze elementen kunnen onze klanten hun talentstrategie optimaliseren en blinken ze uit door op structurele en effectieve manier de diverse mogelijkheden om talenten in te schakelen en om te zetten naar een strategisch voordeel.

Sgs Logo

KWALITEIT

Als kwaliteit gedreven organisatie vinden we het enorm belangrijk om onze procedures en methoden continu te optimaliseren en aan te passen aan de laatste inzichten en technieken.

Onze doorgedreven focus op processen en kwaliteit leidde recentelijk tot een IS09001:2015 certificering voor onze verschillende dienstverleningen, een mooie erkenning en bewijs dat we kwaliteit structureel aanpakken.

ISO9001:2015 is een wereldwijd erkende norm met strenge eisen op vlak van kwaliteitsmanagement.
Na een uitvoerige en intensieve audit door een erkend auditorgaan ontvingen we een certificaat dat voor drie jaar geldig is.


ONZE GROEP

RGF Staffing

Onze organisatie is 2014 in huidige vorm opgericht onder de RGF Staffing Belgium  groep (toen USG People), Samen met sterke merken als UniqueBright Plus ,USG Professionals en Start People verbinden we in België elke dag meer dan 40.000 mensen met de arbeidsmarkt en creëren we opportunities for life.

Sinds 2016 behoort onze groep tot Recruit Holdings, een van ’s werelds grootste HR-organisaties met activiteiten in Europa, de VS, Azië en Australië bedrijven, met naast RGF Staffing en andere HR-dienstverleners ook technologiebedrijven als Indeed & Glassdoor.

Unique

Unique

Start People

Start People

Bright Plus

Bright Plus

RGF Staffing Belgium

RGF Staffing Belgium

RGF Staffing XPO

Solvus maakt deel uit van een internationale samenwerking binnen de RGF Staffing groep voor het delen van kennis en expertise over Total Talent Management en structurele HR-oplossingen als RPO, MSP, … Zo werken we samen met andere lokale marktleiders als Advantage XPO ,Chandler MacleodUnique Duitsland , … aan het verder ontwikkelen en optimaliseren van onze dienstverlening.

Public-Sourcing

Public-Sourcing is een zustermerk, gespecialiseerd in MSP-oplossingen voor de Publieke Sector. Onze erkenning


WSE

WSE

SGS

SGS

HR Award 2023

HR Award 2023

HR Award 2021

HR Award 2021

HR Tech

HR Tech

RSS

RSS

Certo

Certo

Qfor

Qfor