Loading...

Oplossingen
Training Management System


EENVOUDIG EN PROFESSIONEEL BEHEREN VAN OPLEIDINGEN

Het ontwikkelen van uw medewerkers is enorm belangrijk voor het toekomstig succes van uw organisatie en een essentieel onderdeel van onze Total Talent Management oplossing. Met een snel veranderende markt is het belangrijk de hoogkwalitatieve trainingen te kunnen selecteren die aansluiten bij uw bedrijfsnoden en deze te kunnen aanbieden aan uw medewerkers.

Door het de continu evoluerende noden binnen organisaties en de constante verandering in aanbieders van trainingen, besteden uw HR- en aankoopmedewerkers vaak veel tijd aan het zoeken, selecteren en contracteren van opleidingen en trainers. Tijd die ze anders en beter kunnen spenderen.

Vanuit onze Training Management System oplossing, lossen we dit probleem voor u op. We zorgen voor een volledige en aanbieder-neutrale coördinatie van uw training administratie en logistiek. Waarbij we de administratieve en coördinerende processen volledig over nemen. Zo heeft u maar één contact nodig om de volledige markt aan te spreken en kan u focussen op wat er voor u toe doet.

Onze expertise rond optimalisatie van de kosten en het aanvragen van subsidies (bijvoorbeeld: Betaald Educatief Verlof, …) zorgt ervoor dat u geen onnodige kosten maakt!

Meer weten? Contacteer ons!


Uw voordelen


Focus op wat voor u belangrijk is

Zoals hierboven aangehaald ontzorgen we u van al uw administratieve en coördinerende last bij het organiseren van trainingen. Zo kan u focussen op wat er voor u echt toe doet.

Professionele aanpak en opvolging

Het opzetten van dit administratief en coördinerend proces behoort niet tot uw core-business, wel tot de onze. We doen er alles aan om een innovatieve en efficiënte aanpak te verzekeren.

Wij zijn vendor neutraal

Geen favoritisme, geen commerciële druk, wij werken met alle mogelijke leveranciers. Wilt u met uw eigen leveranciers verder? Of wilt u liever via ons de volledige markt benaderen, alles kan!

Volledige toegang tot de opleidingsmarkt

Door onze verschillende programma’s en ons netwerk kennen we de markt al, hierdoor kan er een selectie gemaakt worden uit een groter aantal aanbiedingen. Wat de kwaliteit van de oplossing ten goede komt.

Kostenbesparingen

Dankzij onze oplossing hebt u altijd de juiste training aan de beste prijs en misloopt geen subsidies waar u recht op hebt.


Geïnteresseerd in deze oplossing?
Contacteer ons nu voor meer informatie!