Loading...

De referentie in Total Talent Management

De referentie in Total Talent Management

Total Talent
Management for
Talent That Matters

Bij Solvus vertalen we onze unieke kijk op talent naar opportuniteiten voor zowel klanten, kandidaten als partners. Vanuit onze Total Talent Management oplossing zorgen we er steeds voor dat de juiste mensen op de juiste plaats terecht komen. Hiervoor bekijken we alle mogelijke bronnen van talent en helpen we u bij uw selectie focussen op competenties, attitude en potentieel.

Meer weten over hoe onze Total Talent Management aanpak u kan helpen met het flexibel en strategisch beheren van uw personeel? Kijk dan bij onze oplossingen!

Ttm Model

U ZOEKT TALENT?

Vast, flexibel of het ontwikkelen van uw eigen werknemers? Wij helpen u!

Wij helpen onze klanten met het aantrekken, selecteren, beheren en ontwikkelen van talent en dit alles vanuit één innovatieve partner.
Onze efficiënte processen en het gebruik van een groot open partner netwerk, maximaliseert uw kans om het juiste talent te vinden. We ontzorgen u van het beheer van al uw verschillende talentleveranciers en nemen deze indien gewenst op in onze oplossing.

Onze modulaire Total Talent Management oplossingen zijn 100% compliant en zorgen voor geld- en tijdswinst, waardoor u kan investeren in uw eigen corebusiness.

Klanten waarvoor wij werken

JOUW IDEALE JOB?

Werken bij merken die echt om jou geven!

Jij zoekt de ideale job. Wij helpen je deze vinden. Tijdens ons proces kijken we niet enkel of je de juiste competenties hebt, maar onderzoeken we ook of je echt bij de organisatie past en of deze overeenkomt met jouw persoonlijke doelen.

Wil je kijken welke opportuniteiten er momenteel op jou staan te wachten? 

Kijk dan snel op onze vacature pagina.

Talent Talking Portret

Werkgevers in de kijker

Talent Writing Portret

PARTNER WORDEN?

U zoekt opportuniteiten voor uw mensen?

Bij Solvus beseffen we maar al te goed dat het onmogelijk is om alle talenten zelf te vinden. Daarom geloven we dat een efficiënte samenwerking tussen verschillende partners het verschil kan maken. Door uw diensten via onze oplossing te leveren, behouden onze klanten de eenvoud en efficiëntie van onze oplossing en krijgt u er snel veel commerciële opportuniteiten bij!  

Wilt u meer weten over ons partnership programma of wilt u partner worden? klik dan snel verder!

Onze partners