Loading...

Outplacement:

HET GAAT OVER JOU

Ontslagen worden is niet makkelijk, je moet terug gaan zoeken naar een nieuwe job, naar wat je wil worden en wat je wil bereiken.

Maak je vooral geen zorgen, want bij Solvus staan onze gecertificeerde coaches klaar voor jou.

Onze principes

AL ONZE BEGELEIDINGEN ZIJN OP MAAT,
HIERVOOR VERTREKKEN WE VANUIT VOLGENDE PRINCIPES:

Take Time

Take Time

TO BELIEVE

Neem tijd om terug in jezelf te geloven. Onze coaches helpen jou met het plaatsen van jouw ontslag. Je ontmoet andere personen die in dezelfde situatie als jou zitten, zo leer je jouw ontslag accepteren. Geloven in jezelf is een factor waar je heel ver mee kan geraken.

Take In

Take In

TO BECOME

Om dit avontuur goed te doen opstijgen is het belangrijk dat je jouw kwaliteiten kent. Samen met onze coaches ga je opzoek naar waar je goed in bent en wat je wil doen. Aan de hand van verschillende workshops ben je helemaal klaar voor de volgende stap.

Take Off

Take Off

TO BEGIN

Nu is het tijd om "op te stijgen" en te worden wat jij wilt. Onze coaches hebben een groot netwerk om jouw aan een nieuwe job te helpen, hiernaast helpen ze jou ook onder andere met het opstellen van jouw CV en geven jouw de nodige sollicitatie tips. Alles om terug te doen wat jij graag doet.

We helpen jou om te ontdekken wat jij graag wilt doen, wat jij wil bereiken en wat je volgende stap zal zijn. Onze coaches vieren samen met jou alle kleine stappen die je naar een nieuw avontuur brengen.


Hoe verloopt outplacement?

1

Eerste gesprek

2

Open aanbod workshops

3

Sollicitatietraining

4

Coachende gesprekken

5

Job

Flow Outplacement
Wat Is Outplacement

WAT IS OUTPLACEMENT

Na je ontslag is de werkgever in sommige gevallen verplicht om een outplacement aan te bieden.

Maar wat houdt dit nu precies in? 

Een outplacement traject dient ervoor om jou na je ontslag te helpen naar een nieuwe job. Vaak is het al enkele jaren geleden dat je gesolliciteerd hebt en is de rekruteringsmarkt veranderd. Onze coaches zijn experten in het rekruteren en begeleiden van mensen. Zo helpen ze jou met je zoektocht naar werk.

WAAROM SOLVUS?

Unieke in onze aanpak

Iedereen is uniek, ook jij. We gaan samen op zoek naar de coach die het best bij jou past. Je gaat immers voor een langere tijd samenwerken. Gelukkig hebben we bij Solvus een uitgebreid team van enthousiaste, ervaren en gecertificeerde coaches die te allen tijde voor jou klaarstaan! Al onze coaches hebben een uitgebreide ervaring in rekrutering.

Experts in het plaatsen van mensen

We zijn experts in het succesvol plaatsen van mensen. Niet alleen hebben onze coaches een zeer goed netwerk, we weten door onze andere business units waar werknemers en rekruteerders naar op zoek zijn. Hierdoor scoren we 20% beter dan de sector op het vinden van jobs voor onze deelnemers!

We zijn dichtbij

We zijn dichtbij. Onze coaches zijn verspreid over het hele land. Zo ben je altijd zeker dat jouw coach ook jouw regio kent! Natuurlijk zijn ze ook altijd bereikbaar via telefoon, mail of andere communicatiemiddelen!

Spreek je graag eens persoonlijk met een van onze coaches?

mail ons: outplacement@solvus.be
of bel gratis 03‍ 800‍ 4301