Loading...

Partners


WORD EEN SOLVUS PARTNER!

In een markt waar talenten schaars zijn, de nodige skills sneller dan ooit evolueren en de profielen meer niche worden, hebben organisaties steeds meer nood aan gespecialiseerde bedrijven om hun bij te staan in het vinden van het juiste talent.

Echter kan geen enkele leverancier hier alleen een oplossing voor bieden, waardoor de organisaties vaak met een overvloed aan headhunters, rekruteringsbureaus, leveranciers, freelancers en partners moeten samenwerken. Dit leidt tot een enorme tijdsbesteding om de juiste partner te zoeken, te contacteren, te contracteren, te factureren en te beheren.

Als marktleider op het vlak van Total Talent Management en onze bewezen track-record als Managed Service Provider (MSP), bieden we onze klanten een neutrale en efficiënte oplossing aan.

Vanuit ons Partner Relationship Managment, brengen we zoveel mogelijk kwalitatieve partners samen in ons eco-syteem. Zo kunnen wij, als neutrale speler, u inschakelen wanneer nodig door de opportuniteit uit te zetten naar onze database. Hierdoor hoeft onze klant zelf niet meer op zoek te gaan en heeft onze klant slechts één contact en een overzichtelijke factuur.

U heeft het voordeel dat u nieuwe business binnenhaalt via onze oplossing, zonder dat u hiervoor extra verkoop werk moet doen. Een echte win-win dus!Bent u een partner voor ons programma voor de Vlaamse overheid? Dan verwijzen we u naar de website van ons dochtermerk Public-Sourcing.

Naar website Public-SourcingSOLVUS PREMIUM PARTNER COMMUNITY

Word nu lid van onze exclusieve supplier community!

Wilt u deel uitmaken van onze Premium Partner Community? Dan kan dat nu aan de tijdelijke instapprijs van €450,00 (excl. btw).

Door deel te maken van onze community krijgt u:

Deelname aan de training “Fill rate verhogen bij een MSP”

Pull berichten als er extra kandidaten nodig zijn in uw specialisatie”

Deelname aan jaarlijks supplier netwerk event”

Kwartaal rapportage”

Jaarlijkse persoonlijke evaluatie”

Lid worden kan door een bericht te sturen naar onze Partner Relationship Management team!


Enkele van onze partners