Loading...

Jobs
Werken bij Solvus

WERKEN BIJ DÉ PIONIER IN TOTAL TALENT MANAGEMENT?

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Wil jij werken voor een dynamisch en innovatief bedrijf dat een pioniersrol wil vervullen in Total Talent Management? Bij Solvus bieden we je een stimulerende, informele en flexibele werkomgeving aan waar je de kans krijgt om jezelf volop te ontwikkelen en met deze ontwikkeling bij te dragen aan het toekomstige succes van Solvus! Onze toekomst? Dat ben jij!

Als bedrijf gefocust op talent weten we dat onze mensen de reden van ons succes zijn. We doen er dus alles aan om samen met hen een ideale werkgever te zijn.

Wil je voor ons aan de slag In onze kantoren in Antwerpen, Gent en Vilvoorde? Kijk dan bij onze vacatures of solliciteer spontaan!

Wij hebben vacatures vacature voor jou gevonden.


WAAROM SOLVUS

Solvus is een waarden-gedreven bedrijf waar transparantie centraal staat. De collega’s waarderen de grote mate van verantwoordelijkheid die ze krijgen en de daarbij horende kansen om te groeien, te evolueren en ten volle hun potentieel te ontwikkelen. Solvus biedt je een compleet salarispakket met een aantrekkelijk brutoloon en vele extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringen, een bedrijfswagen, forfaitaire kostenvergoeding, een bonussysteem, ecocheques, laptop, gsmabonnement en vele kortingen bij verschillende Solvus partners. Solvus organiseert ook regelmatig incentives (bijv. teambuildings, citytrip, etc.). Je profiteert bovendien van 12 ADV-dage bovenop de 20 wettelijke dagen. Bij Solvus kom je in een informele werksfeer terecht waar je alle gelegenheid krijgt voor je eigen inbreng en om in dialoog te gaan met je collega’s.


1

Stuur ons je CV

2

Telefonisch gesprek

3

Vul de online testen in

4

Interview

5

Klaar!


ONTMOET JE COLLEGA'S!


Kirsten

Kirsten Jorissen

Resource & Quality Manager

"Enorm veel teamplay en een leuke energie!"

Philippe Hanssens

Teamleader Assessments & Development centers

"Ik kan rekenen op een manager die in mij gelooft"

Philippe

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

STUUR ONS DAN EEN OPEN SOLLICITATIE