Loading...

Oplossingen
Recruitment Process Outsourcing


VAST TALENT AANTREKKEN? WIJ HELPEN!

Het is meer dan ooit belangrijk om het juiste talent aan te trekken en te koppelen aan uw bedrijf om succesvol te zijn. Door de snelle evolutie in de benodigde competenties en het besef dat de juiste skills alleen niet genoeg zijn, wordt er niet meer enkel gefocust op hard skills, maar wordt er gekeken naar de match met de bedrijfscultuur en het potentieel dat mensen binnen de organisatie hebben. Hierdoor is rekrutering meer dan ooit een specialisatie op zichzelf geworden waarbij expertise uit HR, psychologie en marketing gecombineerd worden. 

Onze ‘Recruitment Process Outsourcing oplossing’ is het onderdeel van ons Total Talent Management programma dat zich focust op het efficiënter en effectiever maken van uw vaste aanwervingen.

Wilt u ondersteuning in het aanwerven van talent? Neem contact op met onze specialisten!


RECRUITMENT PROCESS OUTSOURCING

uitgelegd door onze expert in 'one minute or less'

We Advise We Scan We Analyze

HOE WERKT HET?

Tijdens “Recruitment Process Outsourcing” (RPO) werken we altijd programma’s op maat uit. Onze dienstverlening gaat verder dan het klassieke TA-model dat vertrekt bij een intake en na een screening en selectie, eindigt bij een contractering.

Onze modulaire oplossing bestaat eruit dat we u gedeeltelijk of volledig ontzorgen van uw rekruteringsproces. We adviseren u en zijn uw sparringpartner voor uw rekruteringstrategie, we scannen de markt voor de laatste innovatie en trends zodat u ook u steeds de best-in-class oplossingen in uw vizier heeft, we analyseren en optimaliseren uw bestaande processen zodat de kandidaten een ideale candidate experience hebben. Bovendien kunnen we via een feilloze integratie de oplossing koppelen met onze andere diensten en u een volledig geïntegreerde Total Talent Management oplossing bezorgen. 

We beseffen dat in de huidige arbeidsmarkt geen enkel bedrijf elk specifiek talent zelf kan vinden. Dankzij onze partnerships met gespecialiseerde niche-spelers en onze hybride oplossing waarbij we zowel zelf zoeken als via partners werken, zijn we in staat u een zeer effectieve oplossing aan te bieden.

We vertrekken bovendien vanuit uw merk, zo maximaliseert en versterkt u het gebruik van uw employer brand.

VOORDELEN VAN EEN RPO

Bij een Recruitment Process Outsourcing (RPO) oplossing geeft u uw volledige rekrutering of een specifiek deel ervan in beheer bij een gespecialiseerde partij als Solvus. Hierdoor krijgt u een duidelijk, efficiënt proces dat leidt tot betere kandidaten en kostenbesparingen.

Eén partner voor al uw vaste aanwervingen

Transparante en eenduidige rapportage en facturatie

Uniforme candidate experience voor al uw toekomstige medewerkers

Uniforme kwaliteit van kandidaten

Innovatieve sourcing en selectietechnieken

Experten gedurende elke stap in het proces

Onze klanten

Start People

Start People

NN

NN

BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis

Unique

Unique


Geïnteresseerd in deze oplossing?
Contacteer ons nu voor meer informatie!