Loading...

Oplossingen
Total Talent Management


ONZE TOTAL TALENT MANAGEMENT (TTM) AANPAK

De tijd waarin de invulling van jobs een kwestie van ‘tick the box’ was, ligt voorgoed achter ons. Talenten zijn schaarser, zijn veranderlijker en hebben meer opties dan ooit tevoren. Om te overleven in deze competitieve talentenmarkt moeten bedrijven hun talent strategie steeds sneller aanpassen aan de veranderende omgeving.

Om bedrijven hierin te ondersteunen hanteert Solvus een andere en unieke benadering van talent. Wij bekijken mensen niet vanuit wie ze zijn, maar wel vanuit wie ze kunnen zijn. Het potentieel van mensen en de match tussen individu en bedrijfscultuur wordt hierbij steeds belangrijker, de vorm van het contract minder.

Hierdoor breken we radicaal met het ‘hokjesdenken’ uit de huidige markt. Talent is hybride en verandert in de tijd. Wat men vandaag niet kan, kan men misschien morgen. Talent dat men niet op de reguliere markt vindt, is er misschien als freelancer. Elke vorm van talent kan via onze programma’s aan de slag.

Met onze modulaire Total Talent Management oplossing biedt Solvus een geïntegreerde en complementaire oplossing om uw bedrijf op alle HR-dimensies slanker, veerkrachtiger en flexibeler te maken. Zo bent u te allen tijde in staat om de juiste competities in uw bedrijf te halen.

TOTAL TALENT MANAGEMENT

uitgelegd door onze expert in 'one minute or less'

Ttm Model

UW VOORDELEN

Efficiënt talenten vinden

Modulair inzetbaar

Schaalbaar

Transparant

100% compliant


WAT IS TOTAL TALENT MANAGEMENT?

Er zijn vele definities voor Total Talent Management, maar allen zijn het erover eens dat het gaat over het beste resultaat uit uw talenten te krijgen. Vanuit onze oplossing doen we dit door ervoor te zorgen dat u de juiste talenten aantrekt (RPO, MSP, Outsourcing) en deze op een juiste manier ontwikkelt (Development centers, Training Management System, in- en outplacement). Hierbij zorgen we voor een complete ontzorging, zodat u kan focussen op uw corebusiness.

Maar Total Talent Management is meer dan het simpelweg samennemen van het aanwerven, ontwikkelen en beheren van interne en externe werkkrachten om administratie te verlagen. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf flexibeler wordt, veerkrachtiger en beter in staat is om zich snel aan te passen aan de toekomst. We verhogen bovendien de transparantie, zorgen voor een uniform proces voor al uw aanwervingen waardoor deze beter matchen bij uw bedrijfscultuur en -visie, zorgen voor een verhoging in kwaliteit en een verlaging in kosten.

Onze oplossing is een strategische keuze die ervoor zorgt dat u op uw corebusiness kan focussen, terwijl wij dit doen voor de onze: zorgen voor uw talenten.

Bovendien is onze oplossing volledig modulair, wilt u enkel dat we u ondersteunen in uw vaste aanwervingen? Geen enkel probleem! Voor al onze verschillende diensten kan u kijken bij onze oplossingen!

INTERESSE? OF WILT U MEER WETEN?

Wij bekijken tijdens een afspraak of telefonisch gesprek graag met u wat we voor u kunnen doen.