Loading...

Waarom
Solvus


WAAROM SOLVUS

Als pionier in Total Talent Management kies jij bij Solvus niet zomaar voor een innovatieve marktleider. Vanuit onze jarenlange expertise in het vinden, selecteren, assessen en ontwikkelen van mensen en HR-beleid, zijn we voor vele grote Belgische bedrijven de geprefereerde partner voor het leveren van HR-services.

Onze klanten

We zijn sterk lokaal verankerd

Elke arbeidsmarkt heeft specifieke kenmerken. Door onze lokale focus kennen wij als geen ander de Belgische arbeidsmarkt, van kandidaten tot leveranciers. Ons sterk netwerk van lokale en internationale leveranciers geeft ons, en dus u, een enorm voordeel bij het zoeken van de juiste oplossing.

Toegang tot de hele arbeidsmarkt

Geen enkele organisatie kan in de snel veranderende arbeidsmarkt in elke niche de beste zijn. Daarom werken we vanuit Solvus met een open partnernetwerk, waarbij we partners van elke specialisatie laten aansluiten. Hierdoor heeft u via onze oplossing toegang tot alles wat de arbeidsmarkt u te bieden heeft.

Onze oplossingen zijn modulair en scalable

Door onze focus op duidelijke processen, is onze oplossing perfect in kleine stukken afneembaar, wilt u enkel een deel van onze Total Talent Management oplossing? Kijk dan zeker naar onze specialisaties. Wilt u enkel een bepaald proces of project uitspenderen? Ook dit is geen probleem.

Heeft u plots meer nood aan onze diensten? Dan schakelen wij flexibel extra werkkrachten in. Zo kan u snel met veranderingen binnen uw organisatie omspringen.

We zorgen voor transparante processen

Solvus is een sterk proces gedreven partner. Door middel van modulaire oplossingen en intelligente processen behouden we de controle over de verschillende dimensies van uw uitdagingen. Onze Solvus methodologie® heeft een bewezen effectiviteit doorheen verschillende cases.

Geoptimaliseerd door de juiste technologie

Wij werken onafhankelijk van elke technologie, maar bieden wel ondersteuning in het kiezen van een juiste technologische partner.

We zijn experten in ons vak

Hoewel talenten waarschijnlijk de grootste asset vormen binnen uw organisatie, is het zoeken, selecteren en ontwikkelen van deze talenten niet uw corebusiness. Het is echter wel de corebusiness van Solvus om uw organisatie hierin te ontzorgen. Wij hebben de experten in huis om uw HR-beleid naar een hoger niveau te tillen. We zijn eersten om te erkennen dat ook wij niet in alles de beste kunnen zijn. Daarom hebben we geïnvesteerd in een groot partnernetwerk dat we wanneer nodig inschakelen.

Onze oplossingen zijn op maat gemaakt

We geloven niet in een “one size fits all” oplossing. Al onze oplossingen worden op basis van een analyse op uw maat gemaakt. Zo zijn we zeker dat uw noden op een correcte en efficiënte manier worden ingevuld.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Neem dan
een kijkje bij onze oplossingen.