Loading...

Oplossingen
Assessment & Development Centers


WAAROM SOLVUS ASSESSMENT EN DEVELOPMENT CENTERS?

Om als organisatie duurzaam en succesvol te blijven, is het essentieel dat de juiste werknemers, die in lijn zijn met de strategie en cultuur van de organisatie, worden aangeworven en ontwikkeld. Om u hierbij te helpen, hebben we binnen Solvus en onze Total Talent Management oplossing een expertise centrum rond assessments en development centers opgericht, zodat u steeds de juiste talenten kan vinden.

Onze unieke aanpak binnen Solvus is gestoeld op het idee dat competentiemanagement aan de basis ligt van prestatiebeheer, we gebruiken hier volgende unieke formule voor:

Formula Acdc

Deze formule, gecombineerd met de meest gekende en laatste wetenschappelijke inzichten van onder andere Boyatzis, Curie en Le Boterf, dragen bij tot onze unieke Solvus methodologie.


ASSESSMENT EN DEVELOPMENT CENTERS

uitgelegd door onze expert in 'one minute or less'

Goals Of Assessment And Development Centres

ONZE OPLOSSINGEN

Vanuit ons expertisecentrum bieden we volgende oplossingen aan:

Assessment center: We identificeren de beste potentiële werknemers (rekrutering)

Assessment center: We detecteren het potentieel van uw huidige werknemers (talent pooling)

Development center: We ondersteunen de ontwikkeling van werknemers in hun huidige rol (prestatiemanagement)

Development center: We ondersteunen de ontwikkeling van werknemers in hun toekomstige rol (mobiliteit)

SOLVUS COMPETENCY FRAMEWORK

Hoewel we ook met andere bestaande modellen aan de slag kunnen gaan, kiezen onze klanten meestal voor oplossingen die gebaseerd zijn op onze unieke Solvus methodologie.

Uit onderzoek is gebleken dat het werken met een competentiemodel als centraal element in HR-management een van de meest efficiënte manieren is om uw HR-investeringen te laten renderen. Daarom hebben we binnen Solvus een uniek model opgebouwd waarop onze assessment en development centers zijn gestoeld: het ‘Solvus Competency Framework’.


ONZE AANPAK

We starten onze assessment & development centers altijd vanuit een gestandaardiseerd evaluatie- en scoringsproces met getrainde expert assessoren, maar kunnen onze oplossingen op maat aanpassen. We streven tijdens onze assessments niet alleen kwaliteit na, maar ook een excellente ervaring voor de kandidaat.

Om de objectiviteit en kwaliteit van onze assessments te garanderen wordt elke competentie op minstens twee verschillende manieren en door twee verschillende technieken gemeten, alsook zijn er altijd twee assessoren aanwezig.

Solvus Assessment Development Centre Process

Geïnteresseerd in deze oplossing?
Contacteer ons nu voor meer informatie!