Outplacement: het gaat over jou


Elk einde is een nieuw begin. Bij verandering komen er vaak goed bedoelde clichés aan te pas. Allemaal goed en wel, maar wat nu? Hoe kan je zo snel mogelijk terug aan een job geraken? Wat kan je? Wat zijn je sterktes? Wat wil je wel en wat wil je net niet? En eens je dat weet, hoe geraak je in hemelsnaam daar?

Onze ervaren coaches staan klaar om je met deze vragen te begeleiden.

Het is belangrijk om de juiste keuze te maken. Hieronder alvast enkele redenen om voor Solvus te kiezen als jouw partner in coaching. Samen kijken we tijdens gesprekken, door middel van gespecialiseerde testen, welke competenties je bezit en welke loopbaan-waarden en vormen van tewerkstelling bij je passen.

Hoe verloopt outplacement?

1
Eerste gesprek
2
Open aanbod workshops
3
Sollicitatietraining
4
Coachende gesprekken
5
Job

flow outplacement

Waarom voor Solvus kiezen?

Unieke aanpak

Iedereen is uniek, ook jij. We gaan samen op zoek naar de coach die het best bij jou past. Je gaat immers voor een langere tijd samenwerken. Gelukkig hebben we bij Solvus een uitgebreid team van enthousiaste, ervaren en gecertificeerde coaches die te allen tijde voor jou klaarstaan! Al onze coaches hebben een uitgebreide ervaring in rekrutering.

Experts in het plaatsen van mensen

We zijn experts in het succesvol plaatsen van mensen. Niet alleen hebben onze coaches een zeer goed netwerk, we weten door onze andere business units waar werknemers en rekruteerders naar op zoek zijn. Hierdoor scoren we 20% beter dan de sector op het vinden van jobs voor onze deelnemers!

We zijn dichtbij

We zijn dichtbij. Onze coaches zijn verspreid over het hele land. Zo ben je altijd zeker dat jouw coach ook jouw regio kent! Natuurlijk zijn ze ook altijd bereikbaar via telefoon, mail of andere communicatiemiddelen!

Spreek je graag eens persoonlijk met een van onze coaches?

mail dan: outplacement@solvus.be
of bel gratis 0800 16 800