Solvus is een Belgische organisatie opgericht onder de RGF Staffing Belgium in 2013 en behoort sinds 2016 tot de internationale Recruit Holding. 

Na jaren marktleiderschap in HR-dienstverlening en het leveren van oplossingen als Recruitment Proces Outsourcing (RPO), Managed Service Provider (MSP), in- en outplacement, assessments en development centers, is Solvus nu de pionier op de Belgische markt voor Total Talent Management oplossingen.

Wilt u weten wat Total Talent Management voor u kan betekenen? Neem dan eens een kijkje bij onze oplossingen!Naar oplossingen!


Missie

Het is onze missie om door een combinatie van expertise, processen en technologie strategische, modulaire en schaalbare HR-oplossingen te voorzien. Zo stellen we onze klanten in staat om op hun eigen corebusiness te focussen en een positieve verandering binnen hun organisatie te werk te stellen.

Visie

Vanuit onze pioniersrol in Total Talent Management is het onze visie om de organisatie te worden die Total Talent Management introduceert aan de lokale beslissingsnemers van de Belgische markt en hiervoor erkend te worden.

Onze waarden

In alles wat we doen staan onze waarden centraal.

Proactief

Door middel van continue kritische denkoefeningen maken we beredeneerde keuzes. Vooraf leggen we paden uit om te anticiperen op nieuwe innovaties en onverwachte gebeurtenissen. Op die manier zijn we niet uit ons lood te slaan.

Verantwoordelijk

Met opgeheven hoofd staan we te allen tijde met ons volle geweten in voor ons werk. Verantwoordelijkheid nemen is vanzelfsprekend en doen we met gemak. Waarom? Omdat we kunnen garanderen dat we elke stap zetten vanuit een actieve betrokkenheid, doordachtheid, creativiteit en zorgvuldigheid. Steeds streven wij naar het best mogelijke resultaat en stimuleren we elkaar tot goede prestaties. Op die manier streven we continu een kwaliteitsnorm na en behalen we die ook.

Optimisme

Het woord ‘doemdenken’ staat niet in ons woordenboek geschreven. Voor ‘succes’ hebben we 100 synoniemen. Door onze optimistische instelling zien we overal kansen, werken we oplossingsgericht en zijn we weerbaar tegen eventuele hindernissen. Dat betekent niet dat we conflicten vermijden. Integendeel, we zien dit juist als leerkansen die ons sterker maken voor de toekomst. We reflecteren, trekken lessen uit probleemsituaties en bewandelen zo een pad van onophoudelijke verbetering en optimalisering.

Professionaliteit

Professioneel werken is bijna een vanzelfsprekendheid in ons werk, maar zeker het vernoemen waard. Onze medewerkers doen hun werk met de nodige deskundigheid, kwaliteit en trots. We bekijken iedere situatie afzonderlijk, zijn kritisch, creatief en passen onze werkmethoden aan. Ondertussen zorgen we voor een transparante en open communicatie met de betrokken partijen. De kwaliteit van ons werk dragen we hoog in het vaandel.

Co-creatie

Complexe vraagstukken oplossen en veranderingen realiseren doe je niet alleen. De combinatie van de talenten van onze medewerkers samen met ingenieuze samenwerkingen met klanten en partners resulteren in een dynamisch en inspirerend proces en krachtige resultaten.

Onze erkenning