Loading...

JOBCOACHING VOOR WERKZOEKENDEN MET RECENTE WERKERVARING

Ben je net ontslagen? Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Deze projecten worden medegefinancierd door volgende partners:

                     

Solvus en VDAB slaan de handen in elkaar om jou kosteloos begeleiding aan te bieden via het project BWRW (Bemiddeling voor werkzoekenden met recente werkervaring). Je job verliezen is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Sommigen willen zo snel mogelijk aan de slag. Anderen gebruiken de tijd om samen met een jobcoach de eigen persoonlijke groei aandacht te geven.

Solvus geeft elke deelnemer de kans om op eigen tempo te bouwen aan een nieuwe toekomst. Om dit te realiseren werken we volgens volgende principes:

Take Time

Take Time

TO BELIEVE

Om opnieuw te kunnen beginnen, is het belangrijk dat je je sterk genoeg voelt. Daarom nemen onze coaches de tijd om jou te leren kennen. Ze luisteren, geven advies en helpen je met het verwerken van jouw ontslag. Samen slaan jullie de bladzijde om.

Take In

Take In

TO BECOME

Nu gaan we op zoek naar de beste versie van jezelf. Samen met jouw coach gaan jullie de sollicitatie-uitdaging aan. Via coachende gesprekken bepaal jij wat je wil bereiken. Wij zorgen voor de tools. E-Learnings, workshops, webinars staan tot jouw beschikking om jouw positie op de arbeidsmarkt te versterken.

Take Off

Take Off

TO BEGIN

Hier komt onze extra troef aan te pas: Onze jobmatchingskills! Door ons uitgebreid netwerk aan werkgevers komen heel wat vacatures onze kant uit. Ons team is dan ook volop bezig om opportuniteiten te spotten en jou te matchen met een baan waar je helemaal blij van wordt.

ONZE TROEVEN:

EMPATHISCHE EN PROFESSIONELE COACHES

UITGEBREID NETWERK

75% TEVREDEN DEELNEMERS

OFFICIËLE KWALITEITSLABELS

ENKELE QUOTES VAN TEVREDEN KLANTEN:

"Dankjewel voor de heel fijne, professionele samenwerking en meer bepaald de uitstekende coaching naar het vinden van een nieuwe job.

Ik ben zeker dat andere toekomstige werkzoekenden ook veel kunnen opsteken van jouw kennis en ervaring."

"Ik vond de samenwerking heel aangenaam. Bedankt voor de meer persoonlijke aanpak, de formule die jullie als dienst opgebouwd hebben geeft het gevoel meer te zijn dan het volgende nummerke op een lijst die aan het werk moet gepushed worden en dat helpt ter motivatie bij het volhouden van de zoektocht."

"Bedankt, om me op te volgen, te luisteren naar mijn problemen en om mee te denken. Ook al is het jouw job, het is fijn om gewaardeerd te worden."

Laten we samen van jouw zoektocht een succes maken!
Benieuwd hoe een traject er bij Solvus uitziet?

Contacteer ons

Schrijf je hier in voor een gratis jobcoachingtraject of laat je gegevens achter om meer informatie te ontvangen.